Laborator analize

Acreditat pentru ANALIZE MEDICALE SR EN ISO 15189:2013 CERTIFICAT DE ACREDETARE LM1201

Recoltare analize

Clinica Angisan – recoltare in siguranta

Clinica Angisan pune la dispozitia pacientilor o gama larga de analize medicale in domenii, precum: genetica moleculara, hematologie, patologie, biochimie, imunologie, biologie moleculara, alergologie, toxicologie si microbiologie. Laboratorul de analize este dotat cu aparatura performanta, iar tehnicile de lucru corespund celor mai inalte standarde, garantate fiind de o intreaga echipa de profesionisti.

Cum se recolteaza in clinica Angisan

Dupa prelevarea sangelui, acestea sunt etichetate in sala de recoltare pentru a oferi confidentialitate maxima pacientului, urmand mai apoi ca probele inregistrate cu id-ul unic al fiecarui pacient sa fie transmise catre laboratorul de analize. Aparatura folosita pentru examinarea probelor este controlata zilnic pentru a garanta functionarea in parametri optimi. Odata ce procesul de analiza este finalizat, rezultatele sunt verificate, dar si validate de catre un medic specialist de laborator.

Analizele sunt efectuate cu sprijinul unei echipe devotate si experimentate si au ca principal scop diagnosticarea si monitorizarea diverselor afectiuni sau boli.

Un set de analize realizat conform nevoilor tale va fi intotdeauna un reper care te va ajuta sa-ti dai seama daca modul de viata este unul corect sau daca ar trebui sa-l imbunatatesti. Analizele anuale au rol de preventie, iar in felul acesta pot fi depistate la timp anumite afectiuni care pot fi ori prevenite, ori tratate mult mai eficient, fiind descoperite in faza incipienta.

In alta ordine de idei, este recomandat sa realizezi analize de laborator daca ai urmat un tratament si vrei sa afli cum reactioneaza organismul tau la medicatia prescrisa. De asemenea, daca ai o familie cu antecedente ale anumitor boli, precum colesterol ridicat, tiroida, diabet, tensiune arteriala sau orice alte boli cardiace, este indicat sa testezi periodic starea ta de sanatate pentru a evita instalarea unei afectiuni ereditare.

Contacteaza-ne si tine-ti sanatatea sub control!