Cine suntem?

Sa facem cunostinta!

Clinica privata Angisan este formata dintr-o echipa de specialisti, orientati catre nevoile pacientilor, asa ca va invitam sa descoperiti un loc primitor si sa faceti cunostinta cu cel mai competent si devotat personal! Punem pret pe profesionalism, asa ca inca de la intrarea in clinica medicala veti avea parte de o primire calduroasa.

Intotdeauna avem obiective clar stabilite, asa ca misiunea si viziunea clinicii Angisan sunt bine definite si reprezinta, de asemenea, aspectele dupa care ne ghidam intreaga activitate!

Misiune

Misiunea echipei Angisan este de a oferi cea mai placuta experienta fiecarui pacient care alege sa apeleze la serviciile noastre. Punem la dispozitie tot sprijinul medicilor de specialitate si oferim servicii medicale la standarde inalte, la preturi accesibile. Lucram constant la indeplinirea misiunii noastre, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Profesionalismul si empatia fata de pacienti ne definesc, iar acestea se reflecta in calitatea tuturor serviciilor medicale.

Viziune

Ne propunem ca Angisan sa reprezinte principala optiune a pacientilor atunci cand au nevoie de servicii medicale de specialitate. Mai mult decat atat, intentionam sa dezvoltam noi repere pentru piata medicala din Romania cu privire la relatia dintre pacient si personalul medical, prin compasiune, respect, empatie si grija.

Ne mandrim cu

Suntem aproape de pacienti! Obiectivul nostru nu este doar acela de a contribui la imbunatarirea sanatatii pacientilor nostri, ci si de a le oferi sprijin si consiliere, nu doar ca de la medic la pacient, ci si ca de la om la om.

Acum iti face programare online, simplu si rapid!