Recuperare medicală

Dr. Bichiș Stefan Andrei

Medic specialist

Totul despre serviciile de recuperare medicală

Chiar dacă ai suferit un accident grav sau este vorba doar de o mică leziune, serviciile de recuperare medicale sunt potrivite pentru tine. Exercițiile de kinetoterapie au ca scop redobândirea forței musculare și reglarea optimă a transmiterii de stimuli de la creier către mușchi. 

Gimnastica de recuperare medicală este recomandată pentru orice persoană care trece printr-un proces diferit de cele cu care a fost obișnuită. De asemenea, este indicat și femeilor gravide sau celor care au devenit proaspete mămici. Beneficiile ședințelor de kinetoterapie sunt multiple. Printre acestea se numără creșterea forței musculare, îmbunătățirea mobilității, recuperarea după un accident vascular cerebral sau un atac de cord.

 

Kinetoterapie

Kinetoterapeuții din cadrul centrului nostru medical propun tehnici potrivite fiecărui pacient în parte, de la bebeluși la vârstnici. Criteriile pentru alegerea seriilor de exerciții sunt dezvoltarea neuromotorie și starea de sănătate a persoanei.

Fizioterapie

Serviciile de fizioterapie sunt menite să combată sau să prevină o arie vastă de boli reumatice, ginecologice sau sechele post-traumatice. În categoriile de față se amintesc artrozele, contuziile, fracturile, endometritele sau anexitele. Nu vom spune că recuperarea medicală este un proces ușor, lipsit de efort sau care se desfășoară în mod alert. Însă, ceea ce este cu adevărat important este faptul că după tratament vei reveni la o stare generală mai bună și te vei mândri cu forțele pe care le-ai recăpătat. 

Este posibil ca încrederea în sine să-ți fie știrbită și să te confrunți uneori cu sentimente de neputință. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Personalul calificat de la centrul Angisan are experiență și dă dovadă de empatie și profesionalism cu fiecare ocazie în parte. Totul e mai ușor când ai parte de atenție și suport.

 Alege serviciile noastre de recuperare medicală pentru a fi din nou în forma dorită!